Κυριακή 31 Ιουλίου 2022

ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΜΑΚ!

 


Πραγματικά χαίρομαι όταν βλέπω ότι το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του ΠαΜακ συνεχίζει την ανοδική πορεία του ως προς τη βάση εισαγωγής, απόδειξη ότι αποτελεί επιθυμία και αντικείμενο επιλογής πολύ καλών μαθητών. Η βάση εισαγωγής με 18,275 μόρια (στα ΓΕΛ) αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα αυτής της εξέλιξης. Πρωτιά στο ίδρυμα, πρωτιά μεταξύ των ομοτέχνων Τμημάτων σε όλα τα Πανεπιστήμια της χώρας, με αύξηση περί τα 1000 μόρια. Από το Σεπτέμβριο τόσο εγώ (και από τη θέση του Προέδρου του Τμήματος) όσο και όλες και όλοι οι συνάδελφοι και συνεργάτες θα είμαστε εκεί ώστε να φανούμε αντάξιοι αυτής της επιλογής, πιστοί στην παράδοση του Τμήματος για αριστεία, για ποιοτική εκπαίδευση και για πρωτοποριακή έρευνα.
Συγχαρητήρια σε όλες τις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές μας, και σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις εξετάσεις!!!!

ΠΜΣ ΕΠΝΕΠ - Πληροφορίες
Url: http://metaptyxiako.eu | https://uom.gr/epnep
Fbk: https://web.facebook.com/epnep/
Ins: https://www.instagram.com/epnepuom50/
Lnk: https://www.linkedin.com/in/epnep-uom/
Ltr: https://linktr.ee/epnepuom50
Twr: https://twitter.com/epnep_uom
Pin: https://gr.pinterest.com/epnepuom/
Blg: https://epnepuom.blogspot.com/
Υtb: Youtube-Channel (Video)
P: 2310-891138/465/498/747 // Fax: 2310-891465 E: epnep@uom.edu.gr / bitzenis@yahoo.com (λαμβάνετε απάντηση εντός 24 ωρών)
Οι απόφοιτοι στέλνουν μηνύματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας τα σχόλιά σας

EESD Forum 2024 – Τρεις ανοικτές εκδηλώσεις, 1 masterclass και 3 workshops

Το Europe, Entrepreneurship and Sustainable Development Forum, η μοναδική ετήσια διοργάνωση στη Ρόδο με θέμα τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την...